Ziadin Sela për shpëtimtarin Abdylfetah Alimin:Fetain e kam mik për zemër dhe zëmër plotë

Në promovimin e librit ”DHoma 334”që i kushtohet ngjarjeve të dhunshme në parlamentin e Maqedonisë të 27 prillit të autorëve nga diaspora Saranda Isenit dhe Hysen Ibraimit me një fjalë rasti u prezantua edhe kryetari i LR-PDSH-së Ziadin Sela.Në fjalën i tij, Sela, përvec se falenderoi autorët e librit dhe Shoqatat e shqiptarëve të Suedisë u ndal e përkufizoi Abdyfetah Alimin i cili iu gjin në momentet e vështira kur ai u përballë me dhunën e vandalëve maqedonas si një mik me zemër e zemër plotë.”Fetain sepse ashtu i them unë e kam pasur mikë tani e kam edhe më të afërt e ndjej të afërt .Punën që ai bërin doshta do ta kishte bërë cdo shqiptar me zemër,por Fetai në ato momente mu gjetë .Fetain e kam mik për zemër dhe zëmër plotë”,tha Sela .Në këtë promovim mori pjesë edhe Abdylfetah Alimi si dhe shumë personalitetet nga bota e letrave dhe politikës nga Kosova dhe Shqipëria.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...