Dispononte kapsula shpërthyese,paditet 59 vjecari nga Ohri

Për shkak të ekzistencës së dyshimit për kryerjen veprës penale “prodhim, posedim dhe trafik i paligjshëm i armëve ose materialeve shpërthyese”, policia kriminale pranë SPB- Ohër ka ngritur padi penale kundër K.M (59) nga Ohri.
Gjatë kontrollit në shtëpinë e tij, u gjetën dhe u kapën shtatëdhjetë kapsula origjinale, të cilat pronari i
në mënyrë të paautorizuar i kishte. Pas një analize të ekspertëve dhe një analizë të pajisjeve shpërthyese në Ministrinë e Punëve të Brendshme në Shkup, u konstatua se ato përbëjnë kapsula shpërthimi.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...