Policia i ngren padi një strugani për drogë

Për shkak të dyshimit për kryerjen të veprës penale “prodhim të paautorizuar dhe shitjen e drogave narkotike, substancave psikotrope dhe prekursorëve” stacionin e policisë në Strugë ka ngritur padi penale ndaj një të riu nga Struga.
Gjatë një kontrolli mbi të,të kryer më 8 shkurt të këtij viti në Strugë, oficerët e policisë i gjetën dy çanta të vogla plastike me substancë pluhur kafe dhe një kuti me ampula “Diazepam”.
Artikujt janë konfiskuar për veprime të mëtejshme dhe ekspertizën e bërë nga Ministria e Brendshme në Shkup ka treguar se substanca pluhur është një drogë narkotike heroinë me një peshë neto prej 0.84 gram.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
Loading…


loading…