Nga nesër duhet pajisje dimërore në automjete

Prej nesër e deri më 15 mars obligoheni të keni pajisje dimërore në automjete, në të kundërtën do të gjobiteni me 45 euro dhe do tu hiqen 20 pikë nga libreza e patentës së shoferit.

Për veturat deri në 3500 kilogram është e detyrueshme edhe posedimi i gomave të dimrit me profil prej së paku 4 milimetrave, ndërsa për automjetet mbi 3500 kg është e detyrueshme posedimi i gomave të dimrit me thellësi prej së paku 6 milimetrave.StrugaLajm
Loading…


loading…