Dita e parë e Fitër Bajramit, 26 qershori, ditë jopune

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale, kumtoi se konform Ligjit për festa, dita e parë e Fitër Bajramit, gjegjësisht 26 qershori i vitit 2017 (e hënë), është ditë jopune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë. Ministria e Punës dhe Politikës Sociale të gjithë qytetarëve të fesë islame ua uron Fitër Baramin.

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...