Dokaz: Ja emrat e ministrave te qeveria e ardhshme

Kryeministri-Zoran Zaev
Zëvendëskryeministre për eurointegrime Radmilla Shekerinska, LSDM
Zëvendëskryeministri për Çështje Ekonomike Koço Angjushev propozim nga Oda Ekonomike
Zëvendëskryeministri për Imlementimin e Marrëveshjes së Ohrit Izet Mexhiti BDI
Ministri i Financave Dragan Tevdovski LSDM
Ministri i Brendshëm dhe Zëvendës Kryeministri Oliver Spasovski i LSDM-së
Ministri i Mbrojtjes dhe zëvendëskryeministre Teuta Arifi BDI
Ministri i Drejtësisë Renata Deskovska LSDM-së
Ministri i Jashtëm Nikola Dimitrov
Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Bekim Neziri BDI
Ministri i Ekonomisë Kire Naumov, LSDM
Ministri i Shëndetësisë Arben Tarvari, AA
Ministri i Bujqësisë Ljupco Nikollovski LSDM
Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Festim Halili, BDI
Ministri i Punës dhe Politikës Sociale, Frosina Remenski LSDM
Ministri i Arsimit dhe Shkencës Bilal Kasami, BESA
Ministri i Pushtetit Lokal- Lirim Shabani apo Rexhep Ismaili -BDI
Ministri i Kulturës Edmond Ademi, LSDM
Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Bashkim Ahmeti, BDI

StrugaLajm
Loading…


loading…