“Ëndrra Rinore” ndihmon familjet ne nevoje ne Strugë

Organizata “Ëndrra rinore” ndihmon familjet ne nevoje

Gjate dites se sotme aktivistet e kesaj organizate,me nje shume te hollash prej 300 €,veshje dhe ushqime i kane shperndare tek familjet ne nevoje ne rrethin e Struges.
Aktivistet e organizates jane kryesisht nxenes te Shkollave te mesme:
Syarta Vlashi
Egzona Murtezai
Arda Selimi
Ardita Murtishi
Elizabeta Merko
Hadisa Tairi
Argjira Elmazi
Jon Asani
Drilon Alla
Kastriot Bekteshi
Laurat Hani
Elita Zhaku
Valdrin Zhuta
Disa nga anetaret thone se aktivitetet humanitare qe zhvillon organizata do vijojne dhe ne te ardhmen,dhe qellimi jone eshte qe te zgjojme vetedijen tek njerezit per te ndihmuar ata qe kane nevoje,si dhe tju jemi prane nevojtareve.

received_10154737706112861received_10154737706002861StrugaLajm

 

In : Aktuale

Loading...
loading...