Dramë në Strugë:Një person është mbytur!

Një person  raportohet se është mbytur në liqenin dhe po kërkohet trupi i tij në plazhin qendror të qyteti.Nuk bëhet i ditur identiteti por thuhet se është nga jashtë Strugës.Momentalishtë po kërkohet trupi i tij.(Strugalajm.com)StrugaLajmStrugaLajm

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...