Dy zv/ministra dhe dy sekretar për Aleancën në qeveri!

Aleanca Për Shqiptarët bëjnë të ditur burime nga kjo strukturë politike tashmë ka finalizuar rakordimin me partitë e tjera për eshalonin e dytë  në pushtetin qendror . Aleanca do të ketë  zv/ministër të Transportit  si dhe zv/ministër për Politike Sociale.Gjitjashtu do të ketë edhe
sekretar shtetëror në dikasterin e Drejtësisë dhe Ministrinë e Jashtme.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...