Në Strugë,nesër protestohet dhe do bllokohet rruga kundër deponisë!

Nesër sërish protestohet në qytetin e Strugës, kundër një deponie që prej vitesh përdoret për grumbullimin e mbeturinave.Protesta do zhvillohet në ora 11.00 në kryqëzimin kryesor Strugë-Dibër-Qafë Thanë-Ohër .Organizatorët nga “Dosta”,kanë paralajmëruar se do e bllokojnë rrugën sa kohë do të mbahet protesta.Deponia në fjalë gjendet në një largësi prej 1.5 kilometrave nga liqeni i Ohrit.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
Loading…


loading…