E “KALLI”SKENËN, RONELA HAJATI FITON FESTIVALIN E 60-TË, DO TË PËRFAQËSOJË SHQIPËRINË NË EUROVIZION

Pas një mbrëmje plot emocionesh dhe duartrokitjesh Ronela Hajati është shpallur fituese e Festivalit të 60-të të këngës, në Radio Televizionin Shqiptar. Ajo do të përfaqësojë Shqipërinë në Eurovizion vitin e ardhshëm.

“Sekreti”i Ronelës do të jetë kënga e cila do të na përfaqësojë në Eurovision i cili do të mbahet në Itali.

Ndërsa, Alban Ramosaj me këngën “Theje”arriti të “rrëmbente”vendin e dytë.

Loading...
loading...Loading…


loading…