Edhe sot mos e pini ujin në Strugë

Edhe sot nga Agjensioni për Shëndetin Publikë informojnë se analizat e kryera në ujin e ujësjellësit të Strugës tregojnë se uji vazhdon të jetë i ndotur dhe nuk rekomandohet për pije.Prej tre ditësh uji në Strugë është i ndaluar për pije.(Strugalajm.com)

 StrugaLajm
Loading…


loading…