Edhe sot protesta për ngjarjet në Onkologjinë e Shkupit

Për sot në orën 18:00 para Qeverisë së RMV-së është paralajmëruar protesta me moton “Drejtësia për viktimat”, organizuar nga grupi joformal “Protesta kundër vrasjes së Onkologjisë”.StrugaLajm

Revolta u shtua pasi u ngritën dyshime të reja se Klinika nuk i regjistronte pacientët që kanë vdekur në kushte shtëpiake, dhe se kinse janë marrë barna në kurriz të pacientëve të vdekur, që kanë përfunduar në tregun e zi.

Protestën e përkrah edhe koordinatori nacional në sindikatat e pavarura të punëtorëve shëndetësorë, Bobi Bojçevski, shkruhet në postimin e rrjeteve sociale.

In : Aktuale

Loading...
loading...