Edhe Vetëvendosje mbështet protestën e Brukselit pas sulmit të Ziadin Selës

Qendra e Lëvizjes Vetëvendosje në Belgjikë mbështetë totalisht Protestën mbarëkombëtare për solidarizim me shqiptarët në Maqedoni dhe për dëbimin e Gruevskit.
Protesta organizohet nga kolektivi i shoqatave shqiptare në Belgjikë, të mërkurën më 10 maj, ora 15:00 përballë Komisionit evropian (Rond-point Schuman, 1040 Bruksel).

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...