Edip Bauta nga Veleshta:Proaqua me mosreagimin më dëmton biznesin!

Edip Bauta nga Veleshta në një reagim deri te Strugalajm.com shpreh shqetésimin se po i démtohet biznesin si rezultat i mosreagimit të Proaqua pas sanimit të gypit té plasur.
“Ndermarrja publike e ujesjellesit Proaqua nga Struga me ne fund erdhi dhe e sanoi plasjen gypit te ujesjellesit, por harroi dhe nuk duket se e ka ndermend te vije dhe ta riparoj edhe asfaltin e demtuar para biznesit te lokalit tim” ,shprehet Edip Bauta nga Veleshta. Biznesmeni Edip Bauta i revoltuar si rezultat i renies se biznesit nga demtimi i rruges u shprehse nese nuk rregullohet asfalti i demtuar ne nje afat sa me te shkurter do t’i drejtohet organeve té drejtésisé.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...