Muça, shkarkohet si drejtorë ,emërohet Yseini te “Ibrahim Temo”

Xheladin Muça në një reagim deri te Strugalajm.com njofton se është shkarkuar nga posti i drejtorit në Gjimnazin “Ibrahim TEMO” dhe në vend të tij është emëruar Shaban Yseini. Muça potencon se pas shkarkimit nga ana e Komunës së Strugës nga posti ka dorëzuar detyrën .Muça për 4 vjet drejtoi Gjimnazin “Ibrahim TEMO” në Strugë periudhë në të cilën u kryen një sërë investimesh në funksion të përmirësimit të kushteve në këtë shkollë.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
Loading…


loading…