Ekipi zjarrfikësit nga Amerika shkëmbejnë përvojat me ata të Strugës!

Delegacioni nga SHBA, Instituti për Siguri dhe Urgjencë pranë Utah Walley University dhe Departamenti i Zjarrëfiksëve të Salt Lake ishin mysafirë të Komunës së Strugës dhe Njësisë së Zjarrefikësve pranë Komunës së Strugës. Shkëmbim i eksperiencave dhe improvizime në praktikë të situatave të ndryshme me të cilat mund të përballen ato, ishin qëllimi kryesor i vizitës. Kjo është hera e dytë që delegacion i tillë nga SHBA viziton Strugën.

FB_IMG_1495469281769 FB_IMG_1495469272926 FB_IMG_1495469263712 FB_IMG_1495469250342 FB_IMG_1495469229874 FB_IMG_1495469221215 FB_IMG_1495469221215 FB_IMG_1495469202660FB_IMG_1495469202660

 StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...