Zabzuni,takon mysafirët nga Utah Walley University

Kryetari i Komunës së Strugës Mustafa Zabzuni, priti në takim mysafirët nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Profesori Xhon Fisher (John R. Fisher) nga Utah Walley University ishte udhëheqës i delegacionit prej studentësh, profesorësh, përfaqësues të policisë dhe zjarrëfikësve të Salt Lake. Organiziator i aktivitetevedhe udhërrëfyes i mysafirëve ishte profesori dhe koloneli, Mujë Bela.

 StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...