Ëmbla Qyra, strugania që promovon Shqipërinë!

Ëmbla Qyra, një nga fëmijët e talentuar të Strugës e angazhuar në vazhdimësi  në një seri manifestimesh kulturore së fundi është bërë pjesë e një projekt-video promocionale e Qendrës Kombëtare për Fëmijë në Tiranë .Ëmbla, bashkë me fëmijët e tjerë në këtë video të veçantë  për turizmin , promovojnë  vlerat e jashtëzakonshme historike e kulturore të Shqipërisë .Aty këto vlera shfaqen të përjetuara dhe të treguara përmes një performance fantastike nga të vegjlit plot talent të Qendrës Kombëtare Kulturore për Fëmijë.(Strugalajm.com)

 StrugaLajm

 


Loading...
loading...