Europa nuk e hap kufirin për Maqedoninë deri shtator?

Kufijtë për Serbinë dhe Maqedoninë në Bashkimin Evropian do të qëndrojnë të mbyllura të paktën deri në shtator, ka mësuar “Kurir.rs”.

Ambasadorët e BE rishikuan listën e vendeve që mund të futen në listën pozitive, por Serbia dhe Maqedonia nuk janë në atë listë për shkak të numrit të madh të infektuar për 100,000 banorë.

Përditësimi tjetër është më 1 gusht, por është pothuajse e pabesueshme që Maqedonia të hiqet nga lista e zezë.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...