F.C .Struga një shkollë e suksesshme e futbollit!

F.C Struga ekip i cili me sukses po ngjitet në elitën e futbollit të Maqedonisë një vemendje të veçantë i kushton kultivimit të talenteve të rinj.Ky ekip tashmë ka ndërtuar edhe ekipet zinxhir të moshave nën drejtimin e profesorëve Blerton Useini dhe Eugen Xhila.F.C.Struga,ekip i drejtuar nga dy pedagogët e sportit për gjeneratat 1999-2000 ka arritur të jetë lider i këtij kompeticioni.”Sot mposhtëm Gostivarin me rezultat 6-3 , synimi i kësaj skuadre është të ngjiten në ligën e parë pasi në ligën e II ku garojn nuk ka kokurencë”theksojnë nga ky klub.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale, Sport

Loading...
loading...