F.C. Struga TRIM & LUM kampione e Maqedonisë për herë të parë në histori….

Ëndërra bëhet realitet, F.C. Struga TRIM & LUM kampione e Maqedonisë për herë të parë në histori….
URIME për gjithë Strugën dhe tifozët tanë

FT | STRUGA TRIM LUM – SILEKSI 3:0
B. Ibraimi ⚽️
B. Shabani ⚽️⚽️

In : Aktuale, Sport

Loading...
loading...