Fatime Fetai me një porosi të fuqishme për meshkujt (VIDEO)

Prokurorja e Prokurosië Speciale, Fatime Fetai u bë pjesë e fushatës kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave, në të cilën deri tani janë bashkuar shumë figura publike.

“Ne si shoqëri, nëse nuk bëjmë asgjë, bëhemi bashkëpunëtorë në dhunën kundër grave. Goditja ndaj njërës është një goditje për të gjithë shoqërinë. Goditja ndaj çdo secilës, është një goditje për secilin prej nesh”, theksoi prokurorja Fetai.
Fushata nën moton “Le të themi të gjithë me zë të lartë JO dhunës” është pjesë e fushatës globale për të ndihmuar në ndalimin e dhunës ndaj grave dhe vajzave.

StrugaLajm
Loading…


loading…