Fëmijët ngren flamurin e Kosovës në Ohër alarmohet policia!!!

Me datë 28.06.2023 në ora 13:30 në SPB- Ohër është raportuar se në tarracën e një objekti akomodues në bulevardin “Mësuesit maqedonas” në Ohër është cenuar rendi dhe qetësia publike me thirrje të pahijshme dhe vendosje të flamurit. stemë që nuk përmban simbolet e përcaktuara me ligj. Në lidhje me aplikimin, në SPB Ohër janë thirrur dy të mitur nga Kosova, mysafirë të objektit, me të cilët është bërë intervistë zyrtare në prani të menaxherit të tyre dhe përfaqësuesit të Qendrës për Çështje Sociale nga Ohri. Zyrtarët policorë kanë përgatitur procesverbal për kundërvajtjen e konstatuar dhe kanë njoftuar gjyqtarin për procedurë paraprake, sipas udhëzimeve të të cilit do të ndërmerren masa të mëtutjeshme, njofton SPB-ja e Ohrit.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
Loading…


loading…