Filipçe :14 të vdekur nga koronavirusi

14 persona vdiqën, pesë pacientë nga Shkupi (35, 82, 62, 90 dhe 77), një nga Prilep (54), një nga Tetova (88), një nga Struga (66), një pacient nga Velesi (78), një nga Manastiri (76), dy pacientë nga Strumica (63 dhe 68), një nga Radovish (66) dhe një pacient nga Resnja (83).

In : Aktuale

Loading...
loading...