Filipçe :9 persona kanë ndërruar jetë nga koronavirusi

9 persona janë të vdekur, pacient nga Vinica (70), dy pacientë nga Strumica (67), një pacient nga Ohri (48), nga Gostivari (64), dy pacientë nga Tetova (70 dhe 71) dhe dy nga Kumanova (68 dhe 77).

Loading...
loading...Loading…


loading…