Florenti, student i mjekësisë vuan nga leukemia, i nevojitet ndihmë -Shpërndajeni edhe në diasporë sa të mundeni!

Njerez te vullnetit te mire, kudo qe jetoni – Kosove, Shqiperi, Maqedoni, Mali i Zi, Evrope dhe Shtetet te Bashkuara, ju lutem na ndihmoni te mbledhim mjetet e nevojshme per sherimin e Florentit. Diaspora e Kosoves ka qene dhe mbetet burimi kryesor i financimit ne Kosove, prandaj llogarisim ne mbeshtetjen tuaj. Cdo cent i juaj vlen. Nje cent i juaj nenkupton JETE per Florentin. Prandaj, mos hezito – NDIHMOJI Florentit – TANI

Mjetet mund t’i dergoni ne Raiffeisen Bank, ne numrin e xhirollogarise se vellaut te Florentit, Gentrit Hoxha: 1501090003030450
StrugaLajm

In : Aktuale, Rajoni

Loading...
loading...