Foto Lajm:Kryetarët ikin dhe vijnë,kjo rrugë nuk ndryshon në Strugë!

Foto e derguar nga nje lexues ne Strugalajm.com e shoqeruar me shkrimin ”Kryetarët ikin dhe vijnë,kjo rrugë nuk ndryshon në Strugë”ka shkruar lexuesi.

StrugaLajm
Loading…


loading…