Foto Lajm:Policia e Strugës në aksion në plazhin qendror

Policia ka ndaluar një qytetar për prishje të rendit dhe qetësisë në plazhin qendror të Strugës.

Foto e dërguar nga qytetarët

StrugaLajm
Loading…


loading…