Gjendet një trup i pajetë në ujrat e liqenit,policia po heton!

Një trup i pajetë është pikasur në ujrat e Liqenit.Sipas policisë trupi është gjetur në ujrat e liqenit në afërsi të plazhit “Bafalo Biç”te kanali Studentqishta në Ohër.Trupi është vëretur nga një kalimtar i rastit dy metra larg nga bregu.Policia po heton për të zbuluar identitetin dhe shkaqet.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...