Greqia ta harrojë që mundet të na kërcenoj ne Shqiptarëve

Greqia ta harrojë që mundet të na kërcenoj ne Shqiptarëve Ndërkombetarizimi i çeshtjës shqiptare çame po i djeg shumë Greqisë fashiste terroriste dhe antishqiptare andaj po dalin qesharak me deklarata si ato të Niko Kryediplomatit grekomadh që mund të luftojnë me ne . Me bekimin e fuqive te medha moren tokat tona , por në 1949 Shqiperia Enveriane shkaterroi greket dhe mundi ata e do ti mundim prapë po tentuan të hyn në një aventurë me ne . Greqisë nuk ja kemi friken aspak , atdhetaret dhe idealistet ne jemi të gatshëm çdo herë për te luftuar për mbrojtjen e Shqipërisë sonë dhe trojeve tona autoktone . Me mirë e ka greku ta pranoj çeshtjen çame dhe dialogun me nderkombetaret si ndermjetesues se sa te mendojë plane ogurëzeza kunder nesh . Askush nuk mund ta mposht shpirtin luftarak liridashes shqiptar , ne nuk kemi bere luftera zaptuse kurrë pos mbrojtese dhe antipushtuese kundër sa e sa perandorive dhe armiqëve tanë . Pakicë kemi qenë gjithe jetën ne atdhetaret vegjëlia por krismat tona kanë tronditur boten . Ne nuk harrojmë kurrë çfarë na kanë berë armiqet , as gjenocidin grekomadh se harrojmë neve . Rroftë Çameria Shqiptare , rroftë Shqipëria jonë.

Erald Selca -OpinionistStrugaLajm


Loading...
loading...