Hotelet në Strugë e Ohër mbetën pa ndihmën e premtuar për pagat minimale

Shumica e hotelierëve në Strugë dhe Ohër mbetën pa ndihmën e premtuar shtetërore në pagat minimale, për punonjësit në objektet e tyre.

Kjo vjen pasi autoritetet u thanë atyre se nëse dëshironin të merrnin ndihmë, atëherë do të duhej ti kthenin në punë punëtorët sezonal, që hotelierët i kishin punësuar vetëm gjatë sezonit turistik. Nga Shoqata e Hotelierëve thonë se numri i të punësuarve sezonal ishte vetëm 10% e numrit të përgjithshëm të të punësuarve.

In : Aktuale

Loading...
loading...