I bindur se do të fitojë Biden – vë mbi 1 milion euro bast

Zgjedhjet presidenciale 2020 në Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë përcjellur me kundërthënie të mëdha dhe kanë ngjallur emocione të shumta.

Megjithatë, për një person rezultati zgjedhor mund të ketë pasoja shumë të kushtueshme.

Një kompani bastesh me emrin Betfair Exchange, ka njoftuar se ka pranuar bastin më të madh të bërë për një event politik ndonjëherë.

Një përdorues ka vënë bast 1.3 milionë dollarë, apo 1.1 milionë euro për kandidatin demokrat, Joe Biden.

Kompania ka vënë gjasat 65 për qind se do të fitojë Biden, që do të thotë se nëse Biden fiton, atëherë përdoruesi, ende i panjohur, do të tërheqë mbi 1.6 milionë euro.

Shansat e Biden për fitore janë përmirësuar dukshëm nga muaji prill, megjithatë Trump kishte disavantazh edhe më të madh katër vjet më parë kundër Hillary Clinton, por megjithatë kishte fituar.


Loading...
loading...