I nderuari z. SELA

Nuk jam në dijeni saktësisht se çfar keni deklaruar, mbase jo rrallë herë gjërat edhe shtrembërohen dhe nxjeren nga konteksti por një gjë duhet ta dini ;-
Kan thënë se,Të kërkosh falje nuk do të thotë që je fajtorë, por personi që i kërkon falje është më i vlefshëm se sa EGO-JA jote !
Është koha ajo që do të mund ta dëshmojë, duke kërkuar falje ndokush akoma mund të mbetet njeri i madh.
Një politikan me kulturë dhe vizionarë, duhet të rreflektojë konform situatës në favor të mirëkuptimit , rrespektimit , tolerancës dhe amortizimit të tensioneve. Ke marë obligime nuk mundesh dhe as që mundet dikush të ju largojë nga pjesmarja në qeveri . Ata që duan të hidhërojnë SHBA-të le të të largojnë , do ta shofin se do të mbeten me gishta në gojë.
Ti u bëre bashkëudhëtarë në këtë rrugëtim politik të vendit në kohëra dramatike edhe ate para dhe pas ngjarjes tragjike të 27 prillit. Kjo ngjarje është në arkivat dhe memorion e popullit amerikan dhe popujve të Europës .Askush nuk mund të të largojë përveç se një qëndrim AUTONOM i organeve të partisë që drejton. Por kësisoj vendimi tani për tani nuk duhet dhe besoj se as që do ta bëni !
Me rrespekt ,
( q.aliu )

StrugaLajm
Loading…


loading…