I vjedhin pistoletën nga vetura në Strugë-Ohër!

Një 45 vjeçar nga Ohri ka lajmëruar policinë se në periudhën nga 1-5 dhjetori nga makina e tij i është vjedhur pistoleta nga makina.Ai në polici ka deponuar se pistoletën “CZ 99” e kishte vendosur në sirtarin e përparmë të makinës por nuk e kishte gjetur më.Me makinës në këtë periudh ka udhëtuar vetem në Strugë dhe Ohër ka thënë ai në polici.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...