Kungulli ilaç për kolesterolin, glukozën e gjakut, lipideve dhe triglicerideve!

Tani mund t’i thoni lamtumirë kolesterolit, glukozës së gjakut, lipideve dhe triglicerideve!

Nëse hamë më shumë, ne marrim më shumë kolesterol, që qarkullon rreth gjakut tonë dhe ka si qëllim të ngecë në muret e enëve të gjakut, gjë e cila rrit rrezikshmërinë e sëmundjeve të zemrës.

Niveli i lartë i kolesterolit në gjak është si rezultat i një diete shumë të pasur me yndyrna, ndërkohë që kjo recetë totalisht natyrale e përbërë vetëm nga 100 – 200 gram kungull, mund të jetë shpëtimi nga ky problem.

Ky trajtim me kungull (bio) ka rezultuar tepër efektiv në normalizimin e nivelit të kolesterolit në gjak, si dhe në rregullimin e glukozës, lipideve dhe triglicverideve.

Për të vlerësuar efektet që kjo kurë do të sjellë në trupin tuaj, duhet të bëni analizat e gjakut para dhe pas trajtimit.

Sipas një profesori kimie, konsumimi i kungullit, është në gjendje për të largojë kolesterolin LDL nga arteriet nëpërmjet urinës.StrugaLajm

Blini kungull të papërpunuar çdo javë, për një periudhë prej një muaj. Merrni 100-120 gram prej tij, përziejeni në blender duke i shtuar pak ujë dhe pijeni ccdo mëngjes, 15-20 minuta para vaktit të mëngjesit, për 4 javë.

Për më tepër, ky ilacc natyral është i shkëlqyer për procesin e pastrimit të arterieve.

Përdoruesit e kësaj kure kanë dëshmuar efekte pozitive dhe asnjë efekt anësor!








Loading…


loading…