Ja çfarë tha Ramiz Merko pasi mori kandidimin

 

Banorë të Strugës dhe jo vetëm, të duash vendin tënd do të thotë të mos ketë momente pushimi, por vetëm pune të devotshme.
Nuk ka gëzim më të madh se sa të dal para jush me premtimin që t’i rikthejmë Komunës së Strugës qetësinë, rëhatinë dhe sigurinë e munguar. T’i kthejmë ato orë të gjata kur ulenim së bashku dhe ndërtonim planimetritë e zgjidhjes së përgjithshme, por më shumë hallet dhe problemet e secilit.
Faleminderoj BDI-në dhe anëtarët e saj dega Strugë që më rikandidon për kryesimin e Strugës, por kam një mesazh të dashur miq, unë këtë detyrë nuk e pranoj nëse nuk dakordohemi që ta qeverisim bashkë Strugën.
Ju ftoj që kandidaturën time ta pranojmë njëzëri, sepse unë e shoh si kandidaturën tonë. Së bashku, le të marrim frenat e duhur dhe të nxjerrim veglat e punës për të kthyer imazhin e munguar Strugës, pararoja e Rajonit për mikpritjen dhe turizmin.
Kemi nevojë më shumë se kurrë për njëri tjetrin, si thoni?StrugaLajm

In : Aktuale, Struge

Loading...
loading...