Ja cilat poste do t’i marri LSDM-ja në Komunën e Strugës

Bisedimet ndërmjet BDI-së dhe LSDM-së në Strugë po shkojnë drejt finalizimit mëson Strugalajm.com nga burime të rezervuara nga LSDM-ja e Strugës.Sipas këtyre burimeve edhe pse bisedimet po ecin me ritme të ngadalta palët me gjasë janë afër akordit për ndarjen e pushtetit në Komunën e Strugës.Sipas këtyre burimeve Ndërmarrja publike Komunale do të drejtohet nga kuadër I LSDM-së, gjithashtu edhe sekretari I Komunës do të jetë një propozim I kësaj partie.Gjithashtu,LSDM do të vendos njerëzit e sajë edhe në disa sektor në Komunën e Strugës si dhe do propozojë drejtorët në disa shkolla fillore me mësim në gjuhën maqedonase, si dhe në shkollën e mesme profesionale ‘’Niko Nestor’’.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...