Ja ku i kalon pushimet verore Zoran Zaev (foto)

Pushimet e Zoran Zaevit, fituesit te zgjedhjeve parlamentare ishin pjese e shume bisedave neper koluaret politike. U tha se Zaev ka shkuar për pushime në detë, mirepo e verteta eshte ndryshe.

‘Shtëpija është shtëpi, ne shtëpi ne te dashurën Prespë. Mjalta është nga Bujari, bakllaven e ka bere nena e Lindimit, kurse peshkun e ka pregaditur tezja Liljana, nena e Vaskos. Një falenderim per mikpritjen dhe ushqimin perfekt deri te Borjani dhe kryetari komunes Zhivko. Gjithçka është kur i ke të gjitha.’ ka shkruar Zaev.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...