Ja pse Ramush Haradinaj, ishte më patriot se të gjithë kryeministrat e Ballkanit

Ramush Haradinaj është takuar mbrëmë në Bruksel me përfaqësuesen e BE-së për Kosovë, Federica Mogherinin dhe kryeministrat e Ballkanit.

Ajo që bie në sy në praninë e tyre është stema e shtetit të Kosovës që Ramushi kishte vënë në sakon e tij.

Haradinaj ishte i vetmi nga kryeministrat e Ballkanit që kishte stemën duke treguar një dozë respekti për shtetin e tij.StrugaLajm
Loading…


loading…