Ja qytetet nga janë 141 të infektuarit me koronavirus

Gjatë 24 orëve të fundit, janë realizuar 2006 teste, dhe 141 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në:

-Shkup 51
-Kumanovë 19
-Dibër 2
-Shtip 15
-Prilep 6
-Tetovë 6
-Strugë 16
-Veles 2
-Manastir 4
-Ohër 2
-Kavadar 1
-Gostivar 2
-Gjevgjeli 1
-Radovish 1
-Probishtip 2
-Makedonski Brod 2
-Berovë 1
-Vinicë 2
-Delçevë 1
-Sveti Nikolë 2
-Kërçovë 2
-Negotinë 1

Kanë ndërruar jetë katër pacientë, dy pacientë nga Shkupi (54 dhe 55), një pacient nga Kavadari (69) dhe një pacient nga Sveti Nikola (70).

Sot Instituti i Shëndetit Publik regjistron 93 pacientë të shëruar në:

-Shkup 25
-Shtip 33
-Prilep 1
-Tetovë 10
-Veles 2
-Manastir 7
-Probishtip 1
-Demir Hisar 2
-Makedonski Brod 1
-Kërçovë 11StrugaLajm

Deri më tani, janë kryer gjithësej125,128 teste të Covid-19 në vend. Sot nuk ka teste nëpërmjet skriningut.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 12.653, numri i pacientëve të shëruar është 9.123, numri i vdekjeve është 539, dhe për momentin numri i rasteve aktive në vend është 2.991.

In : Aktuale

Loading...
loading...