Ja qytetet nga janë 188 të infektuar me koronavirus

Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1971 teste dhe 188 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në:

-Shkup 44
-Kumanovë 21
-Dibër 1
-Shtip 18
-Tetovë 24
-Strugë 21
-Veles 1
-Manastir 5
-Ohër 6
-Kavadar 3
-Gostivar 23
-Kriva Palankë 1
-Koçanë 1
-Probishtip 2
-Demir Hisar 1
-Makedonski Brod 3
-Kërçovë 10
-Resnje 1
-Negotinë 2

Kanë ndërruar jetë 5 persona, një pacient nga Shkupi, një pacient nga Manastiri, një pacient nga Kumanova, dy pacientë nga Tetova.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 268 pacientë të shëruar në:

-Shkup 105
-Kumanovë 23
-Dibër 2
-Shtip 1
-Prilep 1
-Tetovë 41
-Strugë 22
-Veles 5
-Manastir 3
-Ohër 19
-Gostivar 12
-Radovish 1
-Probishtip 3
-Demir Hisar 1
-St. Nikolë 12
-Kërçovë 13
-Resnje 4StrugaLajm

Deri më tani, janë kryer gjithësej 99.615 teste të Covid-19 në vend. Sot nuk ka teste nëpërmjet skriningut.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 10.503, numri i pacientëve të shëruar është 5.931, numri i të vdekurve është 476, ndërsa aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 4.096.

In : Aktuale

Loading...
loading...