Ja se persona në Strugë, kanë lindur,martuar dhe vdekur për tre muaj !

Në tremujorin e tretë të vitit 2017,në Strugë ka vazhduar rritja pozitive natyrore .

Sipas të dhënave të Entit Shtetëror të Statistikës,në tremujorin e tretë të vitit janë regjistruar 131 të porsalindur , ndërsa vdekjet në të njëjtën periudhë kanë arritur në 126 persona, nga të cilat tre ishin të sapolindur. Që do të thotë se Struga ka një rritja pozitive natyrore me indeksi 5.

Në periudhën e analizuar në Strugë, janë lidhur 208 martesa dhe ka patur 10 divorce.(Strugalajm.com)StrugaLajm
Loading…


loading…