Kapet hajduti që vidhte gjithcka në Strugë!

Një i ri nga një fshat i Strumicës ka realizuar një seri vjedhjesh në Strugë.Sipas policisë ai ngarkohet për katër vjedhje të rënda nga të cilat njëra në tentativë.I dyshuari nga fundi i shkurtit deri në në fund të marsit ka kryer një seri vjedhjesh duke grabitur cfarë të mundeshte në disa lokacione në qytetin e Strugës duke filluar nga teknika e bardhë,para si dhe matriale të tjera.Gjithashtu,20 vjecari ka arrritur të vjedhi 120 metra të rrjetit për ndricimin e shetitores së ‘’Drinit të Zi’’informon policia e Strugës.

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...