Kapet hajduti që vidhte pije alkoolike në Strugë

Një hajdut i dashuruar në pijet alkoolike është kapur duke vjedhur në market në qytetin e Strugës.Sic raporton policia e Strugës i dyshuari B.P ka realizuar dy ‘’Vjedhje të rënda’’ dhe ndaj tij tashmë është shqiptuar padi penale.Sic informon Stefan Dimoski zëdhënës i SPB-së së Ohrit veprat e dënueshme i dyshuari i ka realizuar nga data  20 deri 22 prill në marketet ‘’Drilon’’dhe ‘’Tineks’’.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...