Kapet hajduti që vodhi në një shtëpi në Strugë!

31 vjeçari  nga Struga,ka fituar padi penale sepse dyshohet se ka kryer vjedhje të rëndë.Në periudhën nga 8 deri 14 korrik në një shtëpi në rrugën “Kuzman Josifoski -Pitu” në Strugë në pronësi të 59 vjeçarit me çelsin origjinalë të gjetur poshtë tapetit në hyrje të shtëpisë ai është futur në shtëpi duke vhedhur 500 euro,5500 denarë dhe 22 dollarë.(Strugalajm.com)

 StrugaLajmStrugaLajmStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...