Kasami në takim me Jan Petersen nga ODIHR-i

Kryetari i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami, i shoqëruar nga Sekretari Gjeneral Arjanit Hoxha, dhe nënkryetari Abdush Demiri, pritën në takim ambasadorin e ODIHR-it Jan Petersen.

Në këtë takim, temë kryesore ishte Referendumi dhe rëndësia që ky proces të përmbyllet me sukses, dhe që Maqedonia të vazhdoi rrugën e saj drejt Nato-s dhe BE-së.

Kryetari Kasami, siguroi ambasadorin se Lëvizja Besa do të jap kontributin e saj maksimal që Referendumi të kaloi me sukses, pavarësisht se gjendet në opozitë, sepse për Lëvizjen Besa, rëndësi ka që shqiptarët dhe qytetarët e Maqedonisë, të kenë një jetë dhe një të ardhme sa më të mirë.StrugaLajm
Loading…


loading…