Koha kur në Strugë u hapën shkollat shqipe

Në Nëntor të vitit 1941 u hapën shkollat e para shqipe në nënprefekturën e Strugës: në Strugë, Livadhi, Ladorisht, Velesht, Labënisht, Podgorc Koroshishtë, Kalishtë, Dollogozhdë dhe Frëngovë.

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...