Konkurs për punëtorë me pasaportë maqedonase që duan të punojnë në Gjermani, Itali dhe Slloveni (Dokument)

Konkurs për punëtorë me pasaportë maqedonase që duan të punojnë dhe jetojnë në Gjermani, Itali dhe Slloveni (Dokument)
ByLajmPress5E postuar më 17-12-2017, 17:07 pasaporta-e-maqedonisë-780×439-696×391

Është hapur numër i madh i vendeve të punës për punëtorë nga Maqedonia që duan të punojnë dhe jetojnë në Gjermani, Itali dhe Slloveni, shkruan portali vrabotuvanje. Konkursi është i hapur për qytetarë me pasaportë maqedonase, transmeton Gazeta Lajm.

Që të aplikoni, mjafton të ndani disa minuta, kurse informata shtesë për konkurset mund të gjeni në linqet më poshtë:

http://www.vrabotuvanje.com.mk/news/OGLASI/rabota_slovenija_magacinStrugaLajm

//www.vrabotuvanje.com.mk/news/OGLASI/pro_select_germanija

http://www.vrabotuvanje.com.mk/news/OGLASI/neguvateli_italija
Loading…


loading…