Koroshishti, zgjodhi kryetarin dhe kryesinë e BL-së

Në fshatin Koroshisht sonte në një takim të zgjeruar është zgjedhur struktura drejtuese e Bashkësisë Lokale të këtij vendbanimi të Strugës.Kryetar i BL -së është zgjedhur Fitni Mamudi,nënkryetar Argjent Dalipi ndërsa anëtarë të Kryesisë:Agni Ibraimi,Rezart Bujari,Astrit Asani,Basri Shemshedini,Mugni Kaliqi,Fatrim Alla dhe Genc Beqiri.(Strugalajm.com)

 StrugaLajm

In : Aktuale, Struge

Loading...
loading...